• Novosti >
  • Vesti >
  • Na Kraljevom trgu održana promocija kampanje "Za zimu se spremi i na vreme opremi"

Na Kraljevom trgu održana promocija kampanje "Za zimu se spremi i na vreme opremi"

Na zlatiborskom Kraljevom trgu je u petak, 19. januara 2024. godine održana promocija kampanje "Za zimu se spremi i na vreme opremi". 

"Za zimu se spremi i na vreme opremi" je zajednička zimska kampanja Agencije za bezbednost saobraćaja, Ministarstva unutrašnjih poslova, JP Putevi Srbije, Turističke organizacije Srbije i kompanije EKO Srbija, koja promoviše bezbednost učesnika u saobraćaju. Cilj kampanje je da se vozačima ukaže na značaj korišćenja zimske opreme na vozilima. Poseban akcenat stavljen je na edukaciju domaćih i stranih turista o značaju i važnosti poštovanja propisa i preporuka za vožnju u zimskim uslovima. Zbog toga je promocija kampanje organizovana u najvećim zimskim turističkim centrima Srbije, na Zlatiboru i Kopaoniku. 

U toku promocije velikom broju okupljenih na Kraljevom trgu podeljene su informativne brošure, ali i korisni pokloni, koji vozačima olakšavaju održavanje automobila u toku zime. 

Promociji kampanje na Zlatiboru prisustvovali su Vladan Nikolić, pomoćnik načelnika Uprave saobraćajne policije MUP-a Republike Srbije, Darko Dragović, načelnik odeljenja saobraćajne policije Užice, Nebojša Mandić, komercijalni direktor Auto-moto saveza Srbije i predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja. 

Podršku promociji ove kampanje pružila je i Turistička organizacija Zlatibor, a predstavnike Ministarstva unutrašnjih poslova, Auto-moto saveza i Agencije za bezbednost saobraćaja na Zlatiboru dočekao je Vladimir Živanović, direktor Turističke organizacije Zlatibor.Reservation
Na Kraljevom trgu održana promocija kampanje "Za zimu se spremi i na vreme opremi" X