• Novosti >
  • Vesti >
  • Na „Danima turizma“ u Nišu predstavljena turistička ponuda Zlatibora

Na „Danima turizma“ u Nišu predstavljena turistička ponuda Zlatibora

U tržnom centru „Delta planet“ u Nišu, je tokom 09. i 10. septembra održan sajam „Dani turizma“ gde je je učestvovala i Turistička organizacija Zlatibor, koja je predstavila sadržaje najposećenije srpske planine.

Reč je o Međunarodnom sajmu turizma koji okuplja turističke organizacije i agencije, hotelijere, ugostitelje i predstavnike udrženja za aktivan odmor iz cele Srbije, ali i iz regiona. Tokom svečanog otvaranja  prisutnima su se obratile i požele dobrodošlicu gradonačelnica Niša, Dragana Sotirovksi , kao i direktorka turističke organizacije grada Niša, Dragana Božić.

Veliko interesovanje posetilaca privukao je štand Turističke organizacije Zlatibor. Svi zainteresovani su imali priliku da se upoznaju sa raznovrsnom zlatiborskom turističkom ponudom: novim sadržajima, objektima, značajnim lokalitetima, prirodnim blagodetima i manifestacijama koje upotpunjuju boravak na najposećenijoj planini Srbije. Dok je posebnu pažnju i ovog puta izazvala nezaobilazna atrakcija ‘’Gold gondola’’, koja je postavila „zlatnu planinu“ na mapu svetskih destinacija jer je reč o najdužoj jednosegmentoj panoramskoj gondoli na svetu.

Tokom manifestacije „Dani turizma“, pored Zlatibora, turističku ponudu je predstavilo više od 60 izlagača iz Srbije, Bugarske, Severne Makedonije, Republike Srpske...

Reservation
Na „Danima turizma“ u Nišu predstavljena turistička ponuda Zlatibora X