• Novosti >
  • Vesti >
  • Na 54. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu se predstavlja turistička ponuda Zlatibora

Na 54. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu se predstavlja turistička ponuda Zlatibora

Najposećenija planina Srbije, Zlatibor predstavlja svoju ponudu na 54. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, koji je danas zvanično otvoren i trajaće do subote 2. decembra. Na sajmu je prisutno više od 250 učesnika iz 14 zemalja, a pored Srbije, tu su izlagači iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Severne Makedonije, Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Turske, Rumunije i drugih zemalja.

Zlatibor se predstavlja kao destinacija koju karakteriše raznovrsna ponuda za boravke gostiju svih uzrasta. Nudi mnogobrojne zimske sadržaje pa je tako idealna destinacija i tokom hladnih meseci. Posetioce štanda Zlatibora očekuju detaljne informacije o predstojećoj zimskoj sezoni kao i noviteti i informacije o sadržajima kojima će „zlatna planina" i dalje zadržati svoje mesto u vrhu turizma Srbije.

U okviru štanda Zlatibora svoju ponudu predstavljaju brojni hotelijeri i turistički poslenici, tako da će posetioci imati priliku da se detaljno informišu o cenama, popustima koje je turistička privreda pripremila za predstojeći period i upoznaju sa turističkom ponudom Zlatibora za predstojeću zimsku sezonu.

Reservation
Na 54. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu se predstavlja turistička ponuda Zlatibora X