• Novosti >
  • Vesti >
  • Konačište „Kristal“ sa novosadskog sajma donosi priznanja na Zlatibor

Konačište „Kristal“ sa novosadskog sajma donosi priznanja na Zlatibor

Da su ugostiteljske usluge na Zlatiboru izuzetnog kvaliteta, iz godine u godinu dokazuju brojna priznanja i nagrade koje hoteli, restorani, vlasnici privatnog smeštaja i seoskih domaćinstava dobijaju za kvalitet svojih usluga.

Na ovogodišnjem Sajmu turizma u Novom Sadu, održanom od 5. do 7. oktobra konačište „Kristal“ dobilo je izuzetno vredna priznanja za kvalitet svojih ugostiteljskih usluga. Novosadski sajam je nagradio konačište „Kristal“ velikom zlatnom medaljom za visok kvalitet gastronomske ponude, kao i za vrhunski kvalitet apartmanskog smeštaja, a vlasnik konačišta Dragan Vuković dobio je posebno priznanje za doprinos razvoju turizma na Zlatiboru.

Pored priznanja novosadskog sajma, konačište „Kristal“ je nosioc ocene A+ kao jedno od preduzeća sa najboljom bonitetnom ocenom u Srbiji, koje dodeljuje firma CompanyWall.

Konačište „Kristal“ nalazi se u naselju Obudojevica na Zlatiboru i u svojoj ponudi pored apartmanskog smeštaja ima i restoran. Konačište već dugi niz godina dočekuje i ispraća zadovoljne goste trudeći se da im Zlatibor ostane u sećanju samo po najlepšim uspomenama.

Reservation
Konačište „Kristal“ sa novosadskog sajma donosi priznanja na Zlatibor X