• Novosti >
  • Vesti >
  • BOR Hotel by Karisma na Zlatiboru dočekao prve goste

BOR Hotel by Karisma na Zlatiboru dočekao prve goste

Najnoviji hotel sa pet zvezdica u Srbiji, BOR Hotel by Karisma,  otvorio vrata svojim prvim gostima. Hotel na Zlatiboru deo je jedne od vodećih hotelskih grupacija na Karibima, Karisma Hotels & Resorts, koja nastavlja da širi jedinstveni portfolio u ovom delu Evrope. Hotelski kompleks ''Bor hotel by Karisma'' ima 93 luksuzna apartmana, a dizajniran je tako da se potpuno integriše sa prirodnim ambijentom koji ga okružuje. Svedene boje, topla atmosfera, posvećenost svakom detalju doprinose osećaju udobnosti doma. Ono po čemu se svakako izdvaja i što ga čini autentičnim jeste vrhunska usluga, kao i inovativni koncepti koje nudi.

Pored prvoklasnog smeštaja i kvalitetnog sadržaja, BOR Hotel by Karisma u Srbiju je doneo i brend ekskluzivnih Spa centara, Vassa Spa. Ovde su gostima na raspolaganju prostrani bazen, džakuzi, finske, bio i infrared saune, tepidarijumi, parno kupatilo, kao i sobe za masažu sa personalizovanim tretmanima lica i tela. Takođe, tu je i odvojeni deo, Kids Spa, sa sadržajima koji su namenjeni uživanju najmlađih.

BOR Hotel by Karisma jedna je od retkih lokacija u Srbiji na kojoj je dostupna usluga konsijerža. NJegov zadatak je da se postara da gosti imaju jedinstven doživljaj uživanja čak i u najmanjim sitnicama i to od momenta rezervacije, pa tokom čitavog boravka. Konsijerž će gostima da predloži različite opcije kojima mogu da ispune slobodno vreme, kao što su odlazak u SPA centar, neki od hotelskih restorana, ali i brojne izlete. Prepoznaće šta najviše odgovara senzibilitetu gostiju i postaraće se da i do najsitnijih detalja boravak u hotelu bude nezaboravan.

U sastavu ''Bor hotel by Karisma'' su tri restorana koja, između ostalog, nude raznolik izbor hrane, uključujući špansku i italijansku kuhinju. Za one koji vole da uživaju u pogledu i ugođaju savršeno uklopljenom uz aperitivo momente tu je ''Rooftop bar''. U sklopu hotela je i ''Cigar lounge'' namenjen gostima prefinjenog ukusa koji vole da uživaju u dobrim cigarama dok ispijaju kvalitetna pića, kao i ''Lobby bar'' za uživanje uz kafu, dobar čaj i deserte.

Za više informacija posetiti stranicu https://www.borhotel.com/

 

Reservation
BOR Hotel by Karisma na Zlatiboru dočekao prve goste X