• Novosti >
  • Vesti >
  • Zlatibor osvaja Nemačku, veliko interesovanje na sajmu turizma u Štutgartu

Zlatibor osvaja Nemačku, veliko interesovanje na sajmu turizma u Štutgartu

Turistička organizacija Zlatibor započela je Novu godinu na najbolji mogući način, nizom uspešnih promocija i predstavljanja na sajmovima širom Evrope.

Nakon zapažene prezentacije održane u Pragu, kojoj je prisustvovao veliki broj čeških medija, poznatih ličnosti, predstavnika srpske ambasade i turističke privrede Češke, promocija planine koja svojom lepotom privlači veliki broj gostiju sa svih meridijana nastavlja se i dalje.

Turistička organizacija Zlatibor, zajedno sa predstavnicima „Gold Gondole“, najvećim zlatiborskim projektom, nastupa na jednom od najposećenijih evropskih sajmova turizma, CMT u Štutgartu. Ovaj sajam u nemačkom gradu podno Švarcvalda svake godine okupi preko 2.000 izlagača za vreme devet sajamskih dana.

Među nemačkim turistima već dugi niz godina vlada veliko interesovanje za turističku ponudu Zlatibora, skijanje i aktivan odmor, za koji prema rečima gostiju iz ovog dela Evrope, „zlatna planina“ ima izuzetne uslove.

Pored prezentacije turističkih potencijala Zlatibora, veliku pažnju privukla je i prezentacija zlatiborskog kampa, koji je jedno od omiljenih destinacija za boravak nemačkih turista u Srbiji. Predstavnici Turističke organizacije Zlatibor uspostavili su kontakte sa velikim brojem kamping klubova i udruženja iz čitave Evrope odakle se očekuje veliki broj kampera u predstojećoj letnjoj sezoni.

Na sajmu turizma u Štutgartu uspostavljena je i saradnja sa specijalizovanim časopisom iz Italije i Nemačke u cilju dalje promocije Kampa Zlatibor, ali i celokupne turističke ponude planine.

Turistička organizacija Zlatibor nastupa na sajmu turizma CMT u Štutgartu u okviru štanda Turističke organizacije Srbije.

Reservation
Zlatibor osvaja Nemačku, veliko interesovanje na sajmu turizma u Štutgartu X