• Novosti >
  • Vesti >
  • Promocijama u obližnjim gradskim centrima završena kampanja Zlatibor – tvoj pravi izbor

Promocijama u obližnjim gradskim centrima završena kampanja Zlatibor – tvoj pravi izbor

Veliko interesovanje posetilaca i gostoprimstvo domaćina dočekalo je Turističku organizaciju Zlatibor i ovih dana prilikom  promocija i u obližnjim gradskim centrima. Pod sloganom ''Zlatibor – tvoj pravi izbor'' najavljena je letnja turistička sezona na najposećenijoj planinskoj destinaciji u našoj zemlji, koja uskoro počinje.

Od  7.  do 10. juna predstavnici Turističke organizacije Zlatibor posetili su Čačak, Požegu i Prijepolje. Lokalnim medijima  i građanima ovde su predstavili letnju turističku ponudu i upoznali ih sa sadržajima koji ih očekuju ukoliko se odluče da ovo leto provedu na  Zlatiboru.

Ove promocije, organizovane na glavnim gradskim trgovima, privukle su veliku pažnju. Najmlađi posetioci štandova na poklon su dobijali promotivne balone, lizalice, besplatno oslikavanje lica, a zabavljali su ih kostimirani animatori, muzički izvođači.

Promocije Zlatibora u gradovima Srbije podržali su i  mnogobrojni partneri sa destinacije: hotelijeri, ugostitelji, zabavno-tematski parkovi, popularne atrakcije: King of Rent Zlatibor (kvadovi), zip-lajn LJubiš, Stopića pećina, Gostiljski vodopad. U okviru promotivne kampanje "Zlatibor–tvoj pravi izbor" organizovana je i bogata nagradna igra, pa je ovaj putujući karavan Turističke organizacije Zlatibor obradovao mnogobrojne posetioce. Oni su na štandu imali priliku da zavrte točak sreće i  osvoje nagrade, među kojima su ulaznice za lokalitete, turističke atrakcije i spa centre, ručak u restoranu , izlet u okolini Zlatibora, vikend za dve osobe i druge. Vredne nagrade su dodeljene i putem zvanične instagram stranice Turističke organizacije Zlatibor.

U okviru kampanje Zlatibor-tvoj pravi izbor, predstavnici Turističke organizacije Zlatibor obišli su preko 20 gradova širom Srbije, a ovim promocijama se kampanja uspešno završava. Na Zlatiboru uskoro počinje letnja sezona za koju se u Turističkoj organizaciji Zlatibor priprema veoma bogat i raznovrstan program u okviru manifestacije Zlatiborsko kulturno leto.

Reservation
Promocijama u obližnjim gradskim centrima završena kampanja Zlatibor – tvoj pravi izbor X