• Novosti >
  • Vesti >
  • Promocija Budve i Herceg Novog na Kraljevom trgu uz Leontinu i Ivanu Peters

Promocija Budve i Herceg Novog na Kraljevom trgu uz Leontinu i Ivanu Peters

Susreti u turizmu na najposećenijoj planini Srbije nisu retkost, a Zlatibor je tokom ovih dana domaćin turističkim organizacijama gradova Kraljeva, Višegrada, Budve i Herceg Novog, koje ovde predstavljaju letnje ponude svojih destinacija.

Nakon predstavljljanja grada Kraljeva te uspešno održanog IKS Ross relija i proglašenja pobednika ovog izazovnog šampionata, Kraljev trg je u nedelju 22. maja bio mesto promocije ponude najpoznatijih crnogorskih letovališta Budve i Herceg Novog. Kišovito majsko jutro na ''zlatnoj planini'' ubrzo je plavetnilom neba i zracima planinskog sunca pozdravilo zvuke Jadrana i cele Crne Gore tokom  promocije ova dva grada, uvek draga i dobro posećena turistima iz Srbije. Tom prilikom od 12 do 14 časova, u okviru promotivnih aktivnosti povodom regionalne „road show“ kampanje, a u cilju promocije letnje turističke sezone u Crnoj Gori ovde su nastupile i popularne pevačice Leontina i Ivana Peters. Predstavnici turističkih organizacija Budva i Herceg Novi na svoja dva pulta ispred bine na Kraljevom trgu  upoznali su sa brojnim sadržajima i ponudom smeštaja mnogobrojne posetioce i meštane Zlatibora,  pozivajući ih da ukoliko planiraju letovanje u svoje planove uzmu njihove destinacije. Za  okupljene tu su bili i prigodni pokloni, dok su svojim pesmama i animacijom najmlađih celu atmosferu događaja obojile Leontina i Ivana.

Nakon godina na koje je nepovoljno uticala pandemija Covida-19,  sada su velika očekivanja da će predstojeća letnja sezona na crnogorskom primorju biti dobro posećena i uspešna, poručuju iz Budve i Herceg Novog. Svemu tome ide u prilog i dosadašnja saradnja turističkih organizacija iz regiona  i nastojanje za što boljim povezivanjem.


Reservation
Promocija Budve i Herceg Novog na Kraljevom trgu uz Leontinu i Ivanu Peters X