• Novosti >
  • Vesti >
  • Predstavljanje ponude Zlatibora u Pragu, Utrehtu i Štutgartu

Predstavljanje ponude Zlatibora u Pragu, Utrehtu i Štutgartu

Turistička organizacija Zlatibor, iskazana poslednjih godina po nizu inostranih promocija ponude ove planine koje su doprinele rekordnoj poseti, sa svojim promotivnim aktivnostima u 2018. godini kreće od turističkog tržišta zapadne Evrope – održavanjem prezentacija i učešćem na sajmovima turizma u Češkoj, Nemačkoj i Holandiji.

Prva prezentacija turističke ponude najposećenije srpske planine održava se 12. januara 2018. u Pragu, metropoli razvijenog turizma sa stotinama hiljada gostiju iz celog sveta.

Sadržajnom predstavljanju Zlatibora u glavnom gradu Češke, koje će biti održano u praškom restoranu „Singidunum“, prisustvovaće više od 60 zvanica, novinara, predstavnika ambasade, kamp klubova.

Uz prezentaciju zlatiborskih sadržaja, smeštaja, izleta i ostatka ponude na osoben način, za prisutne će biti priređen koktel sa tradicionalnim proizvodima i ukusima Zlatibora, za celovito upoznavanje češkog tržišta s ponudom lidera srpskog turizma.

Posle Praga, promocije onoga što nudi Zlatibor nastavljaju se u Holandiji i Nemačkoj, odakle nam poslednjih godina dolazi sve veći broj gostiju, naročito kampera. Na sajmu turizma u Utrehtu predstavljanje Zlatibora je 14. januara, a na velikom sajmu turizma u Štutgartu od 15. do 18. januara 2018. godine.

Reservation
Predstavljanje ponude Zlatibora u Pragu, Utrehtu i Štutgartu X