• Novosti >
  • Vesti >
  • Kinezi na štandu Zlatibora na sajmu u Berlinu

Kinezi na štandu Zlatibora na sajmu u Berlinu

Turistička organizacija Zlatibor treću godinu za redom predstavlja turističke potencijale planine na jednom od najvećih svetskih sajmova turizma, ITB Berlin. Svetska turistička berza otvorena je danas u glavnom gradu Nemačke, a Zlatibor svoju celokupnu ponudu predstavlja u okviru štanda Turističke organizacije Srbije.

Učešće na berlinskom sajmu turizma sjajna je prilika da se nemačko tržište upozna sa atrakcijama, aktivnostima i vidovima turizma koje nudi Zlatibor, ali i sa ponudom hotela, ostalih vidova smeštaja, ekskurzija i izleta.

Kao jedan od najvećih svetskih sajmova ITB Berlin okuplja velika imena svetskog turizma, najveće turoperatore i hotelske grupacije iz celog sveta, što je prilika da se Zlatibor predstavi zainteresovanim saradnicima iz Evrope i drugih kontinenata i sa njima ostvari odgovarajuće poslovne kontakte.

Prvog sajamskog dana štand Srbije i Zlatibora posetilo je nekoliko turoperatora iz Kine koji su zainteresovani za saradnju i turističku ponudu planine. Za organizaciju turističkih boravaka na Zlatiboru i saradnju sa turističkom privredom zainteresovane su i agencije iz Nemačke, Mađarske, Slovenije, ali i iz nešto egzotičnijih i udaljenih zemalja, kao što je Azerbejdžan, koje se tek probijaju i upoznaju sa turističkim tržištem Srbije.

Reservation
Kinezi na štandu Zlatibora na sajmu u Berlinu X