Restoran "Post Posti"

Prvi pravoslavni restoran Post Posti u Srbiji, na Zlatiboru, vam nudi pravo nezaboravno putovanje jednostavnih ukusa. Dobro došli.

Osnivač pravoslavnog restorana je putovao i kuvao po raznim evropskim restoranima, pa sve do istoka. Sticao mnoga iskustva po kuhinjama od tehnike kuvanja do raznih ljudi i religija da bi se posle svega uputio neistraženom i neutabanom stazom ka pravoslavnoj kuhinji.

Naša ideja jeste da olakšamo ljudima post kako bi očistili svoja tela i kako bi se zdravije hranili. Naša kuhinja  vam nudi pravu pravoslavnu Srbsku kuhinju koja je stara preko 2000 godina. Jela su pripremljena na moderan, ali tradicionalan, zdrav način onako kako su se hranili svetitelji. Sastojci su pažljivo odabrani sa ukusom, kako bi dobili prave specijalitete, kao što je tuna sa povrćem u pergamentu.               

Naš jelovnik je autorski, koji nudi specijalitete na vodi, ulju, ribi, mrsni mali meni i raznim domaćim proizvodima, kao što je sir od suncokreta na vodi i domaći hleb. Sve se peče u pećnici i kuva na vodi, a kvalitetno ulje se dodaje na kraju kako ne bi izgubilo svoje zdrave materije. Uglavnom je naša hrana za poneti. Vršimo i ketering uslugu na najmoderniji način.

Naš skromni prostor nudi jedan sto za četiri osobe i kuhinju na otvorenom, gde možete gledati dok vam se priprema hrana i da razgovarate sa kuvarom uz manastirska vina i da se opustite uz muziku domaćeg instrumentala, šerpi i lonaca. Jednostavnost i iskrenost je umetnost koja vodi do istine.   

Lokacija: Preko puta Hotela Zlatibor

Više informacija o lokaciji možete pronaći klikom ovde.

Adresa: Kraljev Trg bb

Telefon: 064/513-25-48

Radno vreme: 10–22h, ne radimo nedeljom

Instagram: post_posti_zlatibor

FB Stranica: Post Posti         

Reservation
Restoran "Post Posti" X