Nacionalni restoran „Perun”

Ušuškan u najmirnijem delu hotela „Zlatibor Mona”, nacionalni restoran i vinski bar „Perun“ predstavlja pravo mesto za ljubitelje dobrog zalogaja i kvalitetnih domaćih i inostranih vina. Restoran nudi slow food koncept, kroz pravljenje i serviranje tradicionalne hrane Zlatibora na jedinstven način, koristeći isključivo sveže, lokalno proizvedene, potpuno tradicionalne namirnice, koje proizvode lokalni proizvođači. Ognjište koje se nalazi u centru restorana i otvorena kuhinja pružaju gostima jedinstven ambijent i poseban doživljaj autentičnog zlatiborskog života. 

Prijatnim ambijentom restorana dominira drvo, kao i mnoštvo jedinstvenih istorijskih predmeta i etno detalja iz davnih vremena koji goste smeštaju u vreme između prošlosti i sadašnjosti. 


Podaci o pristupačnosti za osobe sa invaliditetom

Ispred ulaza u objekat nema obeleženog parking mesta. Do ulaza u objekat postoji prepreka visine 160 cm koja nije savladana. Ulazna vrata su širine 200 + cm, bez praga. Objekat ima više nivoa i prepreke za kretanje nisu savladane. Objekat nema pristupačan toalet. Stolovi i stolice su mobilni.

Više informacija možete naći na sledećem linku


Kontakt:

Adresa: Hotel Zlatibor Mona, Miladina Pećinara 23, Zlatibor

Telefon: +381 31 841 021; +381 63 459 760

Radno vreme: 9.00-23.00 časova

Reservation
Nacionalni restoran „Perun” X