Uslovi korišćenja

Hvala Vam što ste posetili Internet sajt www.zlatibor.org.rs!

Ovaj sajt je vlasništvo Turističke organizacije Zlatibor (u daljem tekstu: TO Zlatibor). Pristupanjem ovom Internet sajtu smatra se da ste upoznati i saglasni sa uslovima i pravilima njegovog korišćenja.

Sadržaje ovog Internet sajta koristite isključivo na sopstvenu odgovornost. TO Zlatibor nastoji da svi podaci na sajtu budu ispravni i ažurni, ali ne garantuje za tačnost ili potpunost tih podataka i ne može da preuzme odgovornost za eventualnu materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu, koja je u bilo kakvoj vezi sa korišćenjem ovog sajta. Sadržaji ovog Internet sajta su informativnog karaktera i ne mogu biti predmet bilo kakve obaveze vlasnika sajta prema posetiocima sajta.

Materijali na ovom sajtu (tekstovi, fotografije, grafički, multimedijalni i drugi materijali) zaštićeni su autorskim pravima i svako neovlašćeno korišćenje može predstavljati kršenje zakonskih propisa koji uređuju ovu oblast. Materijale sa ovog sajta možete da koristite za sopstvenu upotrebu, ali ne možete da ih na bilo koji način menjate, reprodukujete ili javno prikazujete ili distribuirate, odnosno koristite na neki drugi način u javne ili komercijalne svrhe, bez dozvole TO Zlatibor.

Linkovi na ovom sajtu vode ka Internet stranicama kreiranih od strane trećih lica, ali TO Zlatibor ni na koji način nije odgovorna za dostupnost, sadržaj i tačnost informacija na tim stranicama. Linkovanje ka ovom sajtu sa drugih sajtova je dozvoljeno, ali tako da se odnos sa TO Zlatibor predstavlja na istinit način, da se logo TO Zlatibor koristi uz dozvolu i da se prilikom linkovanja ne koristi bilo kakav neukusan, uvredljiv ili protivzakonit sadržaj.

TO Zlatibor poštuje i štiti privatnost korisnika ovog sajta. Podaci o korisnicima ovog sajta neće biti dostupni trećim stranama, izuzev u slučajevima kada to nalažu relevantni zakonski propisi.

TO Zlatibor zadržava pravo da izvrši izmene sadržaja ovog sajta ili Uslova korišćenja u bilo kom trenutku, bez prethodne najave.

Ukoliko ste saglasni sa Uslovima korišćenja, pozivamo Vas da uživate u sadržajima Internet sajta www.zlatibor.org.rs!

Turistička organizacija Zlatibor