Prenoćište sa ishranom LogoS

LogoS restoran sa prenoćištem se nalazi u zlatiborskom selu LJubiš, prestonici pastrmke, na 850 m nadmorske visine. Udaljen je oko 25 km od centra Zlatibora. Za one koji su umorni od urbane svakodnevice i brzog životnog tempa nudimo usluge ishrane i smeštaja u oazi usred prekrasne prirode. 

LogoS raspolaže sa 12 smeštajnih jedinica od čega 8 soba i 4 apartmana. Sobe su dvokrevetne i porodične, a apartmani komforni trokrevetni i petokrevetni, sa dnevnim boravkom i dve spavaće sobe. 

Objekat može da smesti 25 do 40 osoba zavisno od kategorije gostiju i korišćenja pomoćnih ležaja. 

Sve smeštajne jedinice imaju zasebno kupatilo, garderober, LED TV. Apartmani imaju sef. Većina smeštajnih jedinica ima terasu. Iz soba i apartmana pogled je na ribnjak i prelepo prirodno okruženje. 

Ponos našeg objekta je restoranska terasa sa pogledom na ribnjak, idealna za uživanje u našoj gastronomskoj ponudi sa akcentom na pastrmci i jelima pripremljenim ispod sača. U LogoS-u se uživa u dobroj hrani, zimi u restoranu uz pucketanje vatre iz kamina, a kad otopli na terasi uz zvuke prirode i žubor vode sa ribnjaka. 

Ishrana na bazi pansionskih obroka je na raspolaganju gostima koji koriste uslugu smeštaja. 

Dodatni sadržaji: teretana, đakuzi, sauna, spoljni bazeni, igraonica za decu, doprinose kompletnom ugođaju za sve generacije. 

Naša lokacija je izuzetna za one koji žele da upoznaju prirodne znamenitosti ovog kraja. Idealna smo polazna tačka za obilaske i izlete jer su nam u blizini značajni lokaliteti: Gostiljski vodopadi, Stopića pećina, staro selo Sirogojno, vrhovi Čigota i Tornik, jedinstveni rezervat prirode Uvac. 


Kontakt:

Telefon: +381 (0)64 234 11 86

E-mail: logostimdoo@gmail.com

Internet adresa: www.logos.co.rs

Reservation
Prenoćište sa ishranom LogoS X