Vila Ski Radan

Vila Ski Radan je mesto kreirano sa ciljem da pomeri granice Vašeg zadovoljstva, unese lepotu, radost, uživanje u svaki Vaš dan i postane deo Vašeg stila i načina života. Nalazi se na oko 900 metara od centra Zlatibora i raspolaže sa 6 komfornih i luksuzno opremljenih studija i apartmana namenjenih za Vaš udoban boravak. Svi apartmani Vile Ski Radan pored kompletno opremljene kuhinje raspolažu i TV uređajem sa DVD player-om.

Vila Ski Radan svim svojim gostima nudi potpuno besplatno niz pogodnosti kao što su: obezbeđen parking, besplatan wireless internet u celom objektu, DVD-teka sa velikim izborom filmova i crtanih filmova za Vaše mališane, besplatno korišćenje bicikli, dnevna i nedeljna štampa, roštilj...

Za sve goste koji žele da se osveže i uživaju u prijatnoj atmosferi na našoj terasi u toku letnjih meseci, na raspolaganju je potpuno besplatan mini-bar sa velikim izborom bezalkoholnih pića.

U zimskom periodu, Vila Ski Radan u svom sklopu poseduje već dobro poznatu školu skijanja "Ski School Radan" koja se već dve decenije uspešno bavi obukom Vaših mališana i koja će pružiti prioritet i specijalni popust svim svojim gostima.


Podaci o pristupačnosti

Objekat nije prilagođen za osobe koje koriste invalidska kolica.

Više informacija možete naći na sledećem linku


Kontakt:

Adresa: Zova, Zlatibor

Telefon: 065/845 89 40, 031/845 894
               064/125 59 66

E mail: vilaskiradan@yahoo.com

Internet adresa: www.vilaskiradan.com

Facebook. Vila Ski Radan Zlatibor

Vila Ski Radan X