Vila Pina

Vila Pina je apartmanski hotel koji nudi udoban smeštaj u prostranim i elegantno uređenim apartmanima. Nalazi se u srcu Zlatibora, nadomak zlatiborskog jezera. Bez obzira da li ste ljubitelj snega ili volite zlatiborski vazduh i duge sunčane dane tokom letnjih meseci, Vila Pina je pravi izbor za svakog posetioca. Budite naši gosti i uverite se zašto smo dobili nagradu “Zlatni Bor” za najboljeg izdavaoca ležaja na Zlatiboru!

Vila Pina raspolaze sa četrnaest luksuzno opremljenih apartmana. Svi apartmani su opremljeni kupatilom, kuhinjom, LCD televizorima sa satelitskim programom, brzim internetom, telefonom, mini barom... U sklopu vile nalazi se Caffe bar Pina koji se sastoji iz unutrašnjeg zastakljenog prostora i terase na otvorenom. Uz omiljeno piće uzivajte u toploj atmosferi vile ili se opustite uz planinsko sunce, odakle možete pratiti Vašu decu kako se igraju u igraonici. Okruženi visokim borovima i jelama, boravak u caffe baru upotpuniće planinski ugođaj.

Za potpuno uživanje i relaksaciju gostima Vile Pina na raspolaganju je mini velnes sa finskom saunom i hidromasažnom - jacuzzi kadom.


Podaci o pristupačnosti

Objekat nije prilagođen za osobe koje koriste invalidska kolica.

Više informacija možete naći na sledećem linku 


Kontakt:

Adresa: Dragoslava Zeke Smiljanića bb

Telefon: +381 (0)31 841 148
                 mob: +381 (0)62 660 220

E-Mail: infovilapina@gmail.com

Internet adresa: www.vilapina.rs

Instagram: Vila Pina Zlatibor
Facebook:  Vila Pina Zlatibor

Reservation
Vila Pina X