Etno domaćinstvo Savić

U jednom od najlepših predela Zlatibora, gde se u vidokrugu smenjuju šume i livade i reke, na nadmorskoj visini od 1080 m, samo na 300 m od magistralnog puta Zlatibor - Zlatar, nalazi se Etno domaćinstvo Savić sa 4 apartmana i 16 ležaja.

Na raspolaganju su Vam dva ista apartmana (Kaćun I Narcis) po 80m2. Sadrže po 2 spavaće sobe sa po 3 ležaja, po dnevnu sobu, po 2 kupatila, po kuhinju i po terasu.
Pogodno je za 1-2 porodice.

Na raspolaganju su Vam dva studio apartmana ( Kik I Poljana) po 25m2. Svaki zasebno nudi kupatilo, bračni ležaj i jedan pomoćni ležaj tako da je pogodan za dvoje ili za manju porodicu. Takodje nudimo korišćenje kuhinje i pomoćnih objekata.

Za sve naše goste obezbedili smo parking, odbojkaški teren,namenske prostorije kao što su pekara i zidani roštilj, kao i sve uslove za samostalno pripremanje zlatiborskih specijaliteta. Grejanje apartmana i katuna je centralizovano (kotao na pelet). Svi objekti domaćinstva su pokriveni wi-fi internetom! U dogovoru sa vlasnikom, gosti Etno
domaćinstva Savić imaju mogućnost autentičnog doručka sa ovog podneblja.

Ako želite odmor, šetnje, ribolov, izlete, druženje i fizičke aktivnosti, ovo je pravo mesto za Vas. Položaj i komfor koji Vam nudimo omogućiće da provedete ugodan odmor i uživate u svemu što Zlatibor nesebično pruža.Sve je tu oko vas: Zlatibor, Zlatar, Tara, Šarganska osmica, Drvengrad, kanjoni Uvca, Lima, Drine, Stopića pećina i šest jezera u krugu 20 km deo su izletničkih aktivnosti svakog gosta. 


Podaci o pristupačnosti

Objekat nije prilagođen za osobe koje koriste invalidska kolica.

Više informacija možete naći na sledećem linku


Kontakt:

064/4367367

064/1288-638

Adresa: Etno Domaćinstvo Savić

31315 Zlatibor

Vodice - Borova Glava

E-mail: info@etnosavic.com

Internet adresa: www.etnosavic.com [15]

Instagram: etnodomacinstvosavic

Facebook: Domacinstvo-Etno Savic

Reservation
Etno domaćinstvo Savić X