Apartmani Bohemija

Bohemija apartmani Zlatibor obuhvataju moderan luksuz sa stilom. Nalaze se na Zlatiboru, jednom od najlepših mesta u Srbiji, koje je jedna od najposećenijih turističkih destinacija. Zlatibor je simbol prirode, dobre hrane, zimskih čarolija i istorije. Naša misija je da Vas ugodno i domaćinski smestimo u naše apartmane, koji su opremljeni po najsavremenijim standardima.

Apartmani Bohemija su udaljeni 800 m od centra i jezera, a opet mirno ušuškani u planinski ambijent. Možemo Vas ugositi tokom cele godine i smesiti u jednom od 6 moderno opremljenih jedinica. Apartmani u svom sklopu sadrže dnevni boravak sa ugaonom garniturom koja se po pootrebi može razvući u francuski ležaj standardnih dimenzija, LCD televizor, potpuno opremljenu modernu kuhinju sa trpezarijom, spavaću sobu sa francuskim ležajem, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu.

Privatan parking je na raspolaganju svim našim gostima, kao i prelepo dvorište sa baštenskom garniturom i roštiljem. Uvek možete pozajmiti i knjige iz naše male biblioteke, a obezbedili smo i neke igračkice za decu.

Pored ovih apartmana raspolažemo i smeštajnim kapacitetom u samom centru Zlatibora, na 50 metara od jezera.


Podaci o pristupačnosti

Objekat nije prilagođen za osobe koje koriste invalidska kolica.

Više informacija možete naći na sledećem linku 


Kontakt: 

Adresa: Zlatiborska pletilja 23 (Obudojevica),

Telefon: : +381 65 8888 921 , +381 65 8888 941

E mail:  office@apartmanibohemia.rs

Internet adresa:  www.apartmanibohemia.rs

Instagram: bohemiazlatibor

Facebook:  Zlatibor – Apartmani Bohemia

Reservation
Apartmani Bohemija X