Apartman "Maria"

Apartman "Maria" Zlatibor - spoj luksuza i prirode

Smešten na prelepoj osunčanoj padini Apartman “Maria” vam nudi savršen mir, tišinu i udobnost.

Apartman „Maria“ nalazi se u elitnom naselju Zova, poznatom kao Zlatiborska oaza mira. Smešten je na prelepoj osunčanoj padini novoizgrađenog hotelsko-apartmanskog kompleksa, i nudi savršen mir, tišinu i udobnost.

Kompleks je udaljen 1.800m od centra Zlatibora, daleko od buke i ušuškan u borovu šumu. Predstavlja idealan ambijent za odmor na planini

*Površina 70m2
*Dnevna soba
*Kuhinja
*Trpezarija
*1 bračni krevet
*2 single kreveta
*Velika sofa na razvlačenje
*Kupatilo
*2 terase

Prostrani i moderno opremljen dnevni boravak biće jedno od vaših omiljenih sastajališta tokom odmora. Nakon celodnevnog boravka u prirodi poželećete da se okupite sa porodicom ili prijateljima i opustite uz omiljeni film na LED 3D smart TV-u. U dnevnom boravku se nalazi i udobna velika sofa, koja se, po potrebi, može rasklopiti u ležaj za dve osobe. Drvene obloge i grede u dnevnom boravku daju poseban doživljaj planinskog ambijenta.

Ako poželite da sebi ili dragim osobama pripremite brzi doručaki ili pak poseban gastronomski užitak u našoj odlično opremljenoj kuhinji naći ćete sav potreban pribor, posuđe i uređaje. U prvoj jutarnjoj kafi možete uživati u trpezariji ili na terasi apartmana “Maria” sa pogledom na Tornik. Kafu, naravno možete spremiti u našoj kuhinji jer raspolaže i aparatom za kafu (nespreso).

Apartman ima dve zasebne spavaće sobe koje pružaju intimu i privatnost za sve goste. Velika, svetla spavaća soba sa udobnim francuskim ležajem i ugradnim ormarom omogućiće Vam opuštanje i komfor tokom celog odmora. Galerija je opremljena sa dva single kreveta, ugradnim ormarom, radnim stolom i LED 3D smart TV-om.

Apartman je pogodan i za duže boravke, pa raspolaže i mašinom za pranje veša. Obezbeđeni su čisti peškiri i posteljina, a gostima su na raspolaganju i pegla, daska za peglanje i fen.

U hladnijem periodu, gosti mogu podešavati temperaturu u apartmanu, prema svojoj želji (na raspolaganju su dve inverterske klime i dve mermerne ploce na struju).

Gosti koji borave u ovom smeštajnom objektu mogu da koriste besplatan privatni parking i besplatan internet i kablovksu televiziju.

Kontakt:

Apartman "MARIA" ZLATIBOR
Ulica Prote Simića 6, 31315 Zlatibor, Srbija

Tel: +382 67 815 023

Vreme prijave
od 13.00 do 23.00

Web sajt: www.apartmanmaria.rs 

Instagram: apartmanmariazlatibor 

Facebook: Apartman Maria ZlatiborReservation
Apartman "Maria" X