Turističko-rekreativni kompleks Zlatibor

Pansion ***

Turističko-rekreativni kompleks Zlatibor je pansion sa tri zvezdice. Nalazi se svega stotinak metara od jezera i centra Zlatibora.

Objekat raspolaže sa 36 smeštajnih jedinica, odnosno 27 soba (jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne), 8 studio apartmana i rezidencija od 120 m². Ukupan smeštajni kapacitet TRK Zlatibor je 70 ležaja i 10 pomoćnih ležaja.

Pansionski restoran se nalazi na prvom spratu, a kapacitet je oko 100 stolica. Na trećem spratu je recepcija u čijem sklopu se nalazi hol sa sport-kafeom. Sa terase kafea gosti mogu posmatrati događaje u sportskoj dvorani.

Pored smeštaja, u ponudi TRK Zlatibor je sportska hala, čija impozantna visina od 15 metara zadovoljava sve svetske standarde za sportove u dvorani ukupne površine parketa 1.500 m². U okviru kompleksa postoji i tržni centar sa lokalima različite namene.


Podaci o pristupačnosti

Ispred ulaza u objekat postoji jedno obeleženo parking mesto. Na ulasku u objekat nalazi se kosa ravan. Širina ulaznih vrata je 90 cm. Kretanje po objektu je bez prepreka. Objekat ima lift. U objektu nema pristupačnih soba po standardu, ali ima soba u kojima može da se boravi.

Više informacija možete naći na sledećem linku


Kontakt:

Adresa: Ulica Sportova bb, Zlatibor

Telefon: 031/848-140; 060/48-48-140

E-mail: recepcija@trkzlatibor.rs

Internet adresa: www.trkzlatibor.rs

Reservation
Turističko-rekreativni kompleks Zlatibor X