Klub Satelit - pansion *

"Klub Satelit" se nalazi 400 metara od samog centra Zlatibora. Objekat opremljen po najvišim standardima odiše toplinom i domaćinskom atmosferom, što će učiniti da se na ovom mestu osetite kao kod kuće. Svaki detalj osmišljen je sa posebnom pažnjom kako bismo vam omogućili pun ugođaj tokom boravka na jednoj od najlepših planina Srbije.

Smeštajni kapacitet objekta je oko 50 ležaja (do 70 gostiju sa pomoćnim ležajevima). Objekat ima 9 soba i 14 apartmana različitih stilova i toplih boja. Luksuzno opremljeni, poseduju sve što je potrebno za potpuni komfor i apsolutno uživanje: LCD televizore, DVD plejere, room service koji je dostupan u bilo koje doba dana i noći, mini bar, sef, telefon, bežičnu internet konekciju i druge pogodnosti. 

U sklopu objekta nalazi se i pansionski restoran domaće kuhinje, kao i moderan spa centar koji gostima nudi relaksaciju u zatvorenom bazenu sa slanom vodom, sauni i đakuziju, a u letnjem periodu na raspolaganju je i đakuzi na otvorenom (usluge spa centra su uključene u cenu). U okviru objekta je i Sofo fitnes centar sa spravama najnovije generacije.

Klub Satelit se može pohvaliti i sa Hrono savetovalištem u saradnji sa Dr Anom Grifing, kao i sa prvim sertifikovanim restoranom hrono kuhinje.

Treba naglasiti da ovaj objekat spada u kategoriju objekata koji primaju goste sa kućnim ljubimcima (pet friendly).


Podaci o pristupačnosti

Objekat nije prilagođen za osobe koje koriste invalidska kolica.

Više informacija možete naći na sledećem linku 


Kontakt:

Adresa: Bačijska 3, Zlatibor

Telefon: 031/841-188

E-mail: office@satelit.rs

Internet adresa: www.satelit.rsReservation
Klub Satelit - pansion * X