Kamp Zlatibor

Kamp „Zlatibor“*** se nalazi u jugozapadnoj Srbiji, 230 km od Beograda, 240 km od Podgorice i 185 km od Sarajeva.

Smešten je pored magistralnog puta Beograd - Crnogorsko primorje, u blizini Hotela „Zelenkada“, 500 metara od centra turističkog naselja Zlatibor.

Sastoji se od 60 kamp jedinica i više lokacija za šatore, u izuzetno očuvanom prirodnom okruženju površine 2 hektara. Kamp je kategorisan sa 3 zvezdice.

Kamp poseduje zajedničku prostoriju za boravak gostiju, recepciju, kuhinju sa pratećom opremom, prostor za pranje veša i održavanje higijene, unutrašnje i spoljašnje tuš kabine, letnjikovac, prostor za odlaganje smeća, uređaj za pražnjenje otpadnih voda, kao i prostor za pranje vozila. U kampu je dostupan telefonski priključak i bežični internet. Svaka parcela ima priključke za vodu i struju, a obezbeđen je i dovoljan broj parking mesta. U letnjikovcu je gostima dostupan roštilj sa pratećom opremom.

Pored kamp jedinica, gostima su na raspolaganju i smeštajni deo ukupnoga kapaciteta 19 ležaja u 9 smeštajnih jedinica (2 sobe sa francuskim ležajem, 6 dvokrevetnih sa singl krevetima i 1 trokrevetna).

Svi sadržaji su prilagođeni osobama sa posebnim potrebama.


Kontakt:

Adresa: Tić polje bb, Zlatibor

Telefon: 031/845-494; 064/851-76-51

E-mail: camp@zlatibor.org.rs

Kamp Zlatibor X