• Novosti >
  • Vesti >
  • Odličan koncert benda "Old friends" na Kraljevom trgu

Odličan koncert benda "Old friends" na Kraljevom trgu

U okviru Zlatiborskog kulturnog leta, nakon predstave „Naša deca“, koncert na Kraljevom trgu održala je grupa "Old Friends".

Užički bend poznat po tome da izvodi akustičnu muziku različitih žanrova poput pop, bluz, džez i flamenka zabavio je zlatiborsku publiku koja je još jednom pokazala da je uprkos lošim vremenskim uslovima uvek raspoložena za dobar koncert. Iskusni muzičari su u svom koncertu koji je trajao više od sat ipo vremena svirali različite obrade poznatih izvođača kao što su "Gypsy Kings", Hoze Feliciano, Pako de Lusia kao i "Pink Floyd" i mnogi drugi pa je ljubiteljima ove vrste muzike ova „svirka“ na Kraljevom trgu predstavljala veliko uživanje.

Ovaj koncert koji je usledio nakon nastupa velikih muzičkih zvezda na Kraljevom trgu, kao i odličnog "Hills Up" festivala na Tić Polju, dokaz je da su Turistička organizacija "Zlatibor" i Opština Čajetina kao organizatori vodili računa o tome da se za svačiji ukus nadje nešto u bogatom programu kulturnog leta. Sledeća manifestacija je tradicionalni medjunarodni festival dečijeg folklora „Licidersko srce“ , a očekuje se i proslava velikog jubileja, 125 godina organizovanog turizma na Zlatiboru, tako da posetioce na „zlatnoj planini“ u narednim danima očekuje još mnogo zanimljivog sadržaja.



Reservation
Odličan koncert benda "Old friends" na Kraljevom trgu X