• Novosti >
  • Vesti >
  • Promocija turističke ponude Zlatibora u Trstu

Promocija turističke ponude Zlatibora u Trstu

Turistička organizacija Zlatibor završila je uspešno studijsko putovanje promocijom u Trstu. Prilikom samog dolaska u grad, delegaciju je primio generalni konzul Srbije u Trstu, Ivana Stojiljković u prostorijama konzulata, gde je u razgovoru sa predstavnicima TO Zlatibor istakla veliku zahvalnost na dolasku i nadu za još bolju saradnju u budućnosti.

Nakon toga održana je prezentacija turističke ponude Zlatibora u okviru regije Zapadna Srbija u prostorijama srpskog udruženja u okviru crkve Svetog Spiridona uz blagoslov protojereja Raška Radovića. Promociji i prezentaciji prisustvovao je veliki broj lokalnog stanovništva i medija, a događaj su pored našeg konzula u Trstu uveličali i konzuli Hrvatske i Grčke. Potom su gosti imali priliku da probaju gastronomsku ponudu zlatiborskog kraja i u neformalnom razgovoru saznaju dodatne informacije.

Veliku pomoć u organizaciji ovog događaja predstavnici  TO Zlatibor imali su od udruženja Srba u Trstu “Vuk Karadžić“ sa kojim je potvrđena odlična saradnja i dogovoreni su slični događaji u budućnosti.


Reservation
Promocija turističke ponude Zlatibora u Trstu X