• Novosti >
  • Vesti >
  • Na Zlatiboru svi lokaliteti otvoreni za posete

Na Zlatiboru svi lokaliteti otvoreni za posete

Tokom jesenjih meseci svi gosti Zlatibora mogu uživati u brojnim sadržajima. Najposećeniji lokalitet, Stopića pećina, za koju sa ponosom kažemo da je speleološki biser Zapadne Srbije, otvorena je za posete svakog dana od 09.30 do 18.00 časova. Na ulazu u pećinu goste dočekuje vodička služba sa kojom posetioci idu u obilazak pećine. Muzej „Staro selo“ i Muzej pletilja u Sirogojnu takođe su otvoreni za sve goste koji žele da se upoznaju sa bogatom turističkom ponudom ovog sela. U razgledanje muzeja „Staro selo“ posetioci mogu krenuti svakog dana od 09.00 do 19.00 časova. Vodopad u Gostilju je još jedan je od lokaliteta koje ne treba preskočiti tokom boravka na Zlatiboru, a u selu LJubišu ljubitelji adrenalinskih sadržaja mogu uživati u najdužem „zip line-u“ u Srbiji.

U turističkom centru planine gostima su na raspolaganju sadržaji Avantura parka i Dino parka. Adrenalinskoj zabavi u Avantura parku gosti mogu prepustiti svakog dana od 09.00 do 20.00 časova, dok je Dino parka za posetioce otvoren svim danima  od 10.00 do 17.00 časova.

Sa Zlatibora je moguće idvidualno ili organizovano obići  lokalitete koji se nalaze u okolini kao što su Mokra Gora, Uvac, Nacionalni park Tara, Potpećka pećina i selo Zlakusa, manastir Mileševa. Bogatu ponudu jednodnevne izlete do ovih lokaliteta nude turističke agencije sa Zlatibora.

Za sve informacije gostima je na raspolaganju Info centar Turističke organizacije Zlatibor koji je otvoren svakog dana od 08.00 do 22.00 časa.

Reservation
Na Zlatiboru svi lokaliteti otvoreni za posete X