• Novosti >
  • Vesti >
  • Grand Hotel Tornik dobitnik nagrade Turistički cvet 2019

Grand Hotel Tornik dobitnik nagrade Turistički cvet 2019

Grand  Hotel Tornik Zlatibor je dobitnik nagrade "Turistički cvet" u kategoriji Ugostiteljski objekat za smeštaj - hotel. Nagradu je primio Miroljub Aleksić, predsednik Alko grup u okviru koje posluje i lanac A HOTELI.

Ovogodišnja 35. po redu ceremonija dodele nagrade Turistički cvet održana je u Klubu poslanika, dok je istog dana Turistička Organizacija Srbije obeležila 25 godina postojanja. Ova nagrada, koju dodeljuje Turistička organizacija Srbije, se dodeljuje u 5 kategorija za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga i za doprinos razvoju i promociji turizma. Svečanosti su prisustvovali Rasim LJajić, potpredsednik Vlade Republike Srbije, ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, kao i brojne druge zvanice.

Grand Hotel Tornik, jedini hotel sa 5 zvezdica na Zlatiboru otvoren je u junu 2018 i pravi je izbor za one koji žele da dožive ovu destinaciju na potpuno nov način. Odlikuje ga bogata ponuda za goste različitih afiniteta i uzrasta, usluga na najvišem nivou i enterijer poput onih u najluksuznijim svetskim hotelima.

Hotel raspolaže sa 129 smeštajnih jedinica, od toga 30 apartmana i 99 soba (dvokrevetne – francuski i singl kreveti i jednokrevetne sobe) ukupnog kapaciteta 300 ležaja. U okviru hotela nalazi se i soba prilagođena osobama sa invaliditetom.

Gosti ovog grandioznog objekta koji se nalazi na 600 m od centra Zlatibora, imaju priliku da uživaju u brojnim sadržajima uključujući restoran, lobi i vinski bar, kongresne dvorane na površini od oko 500 m2, kao i izuzetno atraktivan Spa i Velnes centar, koji se prostire na neverovatnih 2.250 m2 i sadrži dva zatvorena bazena, dečiji bazen, relaks sobu sa himalajskom solju, tursku, finsku i bio saunu, rusku banju, tepidarijume, lakonijum, sedam soba za masažu i vesele tuševe. Tokom letnjih meseci gosti mogu da provedu prijatne trenutke na terasi koja se prostire na 1.500 m2 sa predivnim panoramskim pogledom na planinske vrhove Tornika.

Reservation
Grand Hotel Tornik dobitnik nagrade Turistički cvet 2019 X