Zlatibor domaćin budućim šampionima

Zlatibor je ovog vikenda bio domaćin Lige budućih šampiona. Ovo je jubilarna 25. sezona ovog takmičenja, a iaoko se liga kroz vreme koncepcijski menjala uvek je zadržala isti cilj - pravilan psiho fizički razvoj dece, poimanje sporta u globalu, fer igre, druženja i spoznaje pravih životnih, sportskih i ostalih ljudskih vrednosti.

Pod pokroviteljstvom Sportskog saveza Srbije ovogodišnji finalni turnir odigrao se na terenima Sportskog centra Čajetina, na popularnoj Švajcariji. Na terenima stadiona ocrtano je ukupno sedam terena za igru, a učestvovale su 72 ekipe. Ekipe su podeljene po godištima od 2008-2013.

Pobednici turnira po godištima su u generaciji 2008  ekipa Sport klub 99 iz Novog Pazara,  u generaciji 2009 najuspešnija je bila ekipa Fk Lanosa iz Beograda. Za godište 2010 pobednik je Fk Loznica,  dok je za generaciju 2011 osvajač  OFK Odžaci. Za generaciju rođenu 2012 osvajač je Fk Mladost Apatin, a u najmlađoj generaciji 2013 Fk Bubamara Beograd.

Učesnike je poslužilo veoma prijatno vreme za igru, a roditelji i pratnja mogli su da prate utakmice sa tribina.

Takmičenje je imalo i humanitarni karakater jer su se svi prisutni pozivali da se priključe humanitarnoj akciji Za Martin napredak, a program i učesnike animirao je poznati radijski voditelj Predrag Popović Pop.

Reservation
Zlatibor domaćin budućim šampionima X