• Novosti >
  • Vesti >
  • Turističkom udruženju Gostilje priznanje za pouzdano i odgovorno poslovanje

Turističkom udruženju Gostilje priznanje za pouzdano i odgovorno poslovanje

Turističko udruženje "Gostilje" nosilac je sertifikata kojim se potvrđuje da je među najpouzdanijim organizacijama na tržištu i da se ističe odgovornim poslovanjem.


Ovo priznanje kompanije za pouzdanost ''CompanyNJall d.o.o.'' izdaje se isključivo organizacijama koje svojim poslovanjem ostvaruju visoke ekonomske kriterijume i druge poslovne standarde. Sertifikat omogućava prepoznavanje najpouzdanijih organizacija na srpskom tržištu. Dobijenim priznanjem TU Gostilje dokazuje da je među najkonkurentnijim domaćim organizacijama koje svojim poverenjem i ugledom na tržištu određuju standarde pouzdanog poslovanja drugih organizacija.


Turističko udruženje "Gostilje" s uspehom upravlja vrlo posećenim vodopadom, koji predstavlja jednu od najatraktivnijih hidroloških vrednosti Zlatibora. Tu se voda Gostiljske reke, uzvodno od njenog ušća u reku Katušnicu, obrušava sa 20 metara visoke krečnjačke litice, formirajući tako jedinstven i impresivan vodopad. Čitav prostor okolo predstavlja malu oazu netaknute prirode koju odgovorno održava TU "Gostilje".
Nedaleko od ove prirodne turističke atrakcije nalazi se I veliki bazen napunjen čistom izvorskom vodom gde se u sezoni osvežavaju mnogi kupači , kao i sportski tereni pogodni za rekreaciju u zagrljaju očuvane prirode.

Turističko udruženje "Gostilje" s uspehom je radilo i na uređenju pešačkih staza, ograda, dečjeg igrališta i drugih sadržaja u ovom sve posećenijem zlatiborskom selu. Svojim odgovornim poslovanjem doprineli su raznovrsnosti i bogatstvu turističke ponude Zlatibora.

Reservation
Turističkom udruženju Gostilje priznanje za pouzdano i odgovorno poslovanje X