• Novosti >
  • Vesti >
  • Panoramski točak nova atrakcija Zlatibora

Panoramski točak nova atrakcija Zlatibora

''Zlatna planina'', koja nosi epitet idealne destinacije za odmor za sve generacije jer tokom cele godine nudi mnogobrojne sadržaje i vožnje najdužom panoramskom ‘’Gold gondolom’’, dobila je ovih dana još jednu atrakciju - vertikalni panoramski točak.

Ta jedinstvena atrakcija, postavljena kod ulaza u turistički centar Zlatibora, nudi jedinstven pogled sa visine od 35 metara iz 24 otvorene kabine. Vožnja panoramski točkom traje oko pet minuta. Tokom večernjih sati ovde se vide raskošni svetlosni efekti. Cena ulaznice je 300 dinara (može se kupiti ukoliko je osoba/dete visine iznad 98 cm), a samostalno korišćenje panoramskog točka moguće je za starije od 12 godina.

Panoramski točak se nalazi u okviru parka preko puta hotela „Olimp“ (ugao Ulice Miladina Pećinara i Ulice Sportova). Taj park na idealnom mestu predstavlja pravu oazu za sve ljubitelje aktivnog odmora, rekreacije, vežbanja na otvorenom. Ovde je uređen teren za košarku, napravljene su teretana sa spravama za vežbanje i atletska staza, kao i zabavne sprave „Valcer školjki“ i ''Gusenica“, namenjene prvenstveno deci, a potom i starijima. LJuljaške, klackalice, tobogani i druge sprave za igru na raspolaganju su najmlađim posetiocima, što sportski park čini multifunkcionalnim prostorom sa mnoštvom sadržaja za celu porodicu.

Reservation
Panoramski točak nova atrakcija Zlatibora X