• Novosti >
  • Vesti >
  • Odigrana prva pozorišna predstava u Kulturnom centru Zlatibor

Odigrana prva pozorišna predstava u Kulturnom centru Zlatibor

U utorak, 26. novembra u Kulturnom centru na Zlatiboru odigrana je prva pozorišna predstava u izvođenju glumaca užičkog Narodnog pozorišta. Prva predstava pod nazivom "Kako život" u režiji Slavenka Saletovića, po tekstu Nine Mitrović okupio je u Kulturnom centru veliki broj gledalaca koji nisu krili zadovoljstvo zbog otvaranja pozorišne sezone u Kulturnom centru.

Od otvranja krajem juna meseca tekuće godine u pozorišno-bioskopskoj dvorani Kultrunog centra održano je nekoliko manifestacija, a u narednom periodu na repertoaru će biti predstave užičkog Narodnog pozorišta koje zbog započete rekonstrukcije zgrade privremeno nastupa u novootvorenom Kulturnom centru na Zlatiboru. 

U predstavi punoj emocija, ljubavi i nade za bolje sutra podjednako su uživali i mlađi i nešto stariji gledaoci, a puna pozorišna dvorana pravi je dokaz da je ovakav prostor za održavanje kulturnih događaja zaista bio neophodan Zlatiboru. 

Informacije o predstavama i drugim kulturnim manifestacijama koje će biti organizovane u Kulturnom centru na Zlatiboru biće blagovremeno objavljene na zvaničnom sajtu Turističke organizacije Zlatibor. 

Foto: zlatibor.tv

Reservation
Odigrana prva pozorišna predstava u Kulturnom centru Zlatibor X