• Novosti >
  • Vesti >
  • Objavljen sedmi broj Elektrosnkih novina Turističke organizacije Zlatibor

Objavljen sedmi broj Elektrosnkih novina Turističke organizacije Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor objavila je sedmo po redu izdanje Elektronskih novina. Tema julskog broja elektronskog časopisa je "Zlatiborsko kulturno leto" i bogat program koncerata, predstava, manifestacija i događaja u kojima će tokom čitavog leta moći da uživaju brojni gosti Zlatibora. Program manifestacija i kulturnih dešavanja najavljuju predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović i direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović, a Vlado Georgiev za elektronske novine sumira utiske sa nedavno održanog koncerta na Kraljevom trgu. 

Sedmo izdanje novina svojim toplim rečima upotpunio je LJubivoje Ršumović, koji se čitaocima obratio u uvodniku.

Novi broj novina donosi zanimljivu priču o planinarenju na Zlatiboru. Čitaoci imaju priliku da saznaju zašto je Zlatibor idealan za iskusne planinare, ali i za početnike rekreativce koji žele planinu da upoznaju kroz lagane šetnje okolnim vrhovima i obeleženim stazama.

U julskom broju predstavljeni su Specijalna bolnica "Čigota", a ljubitelji dobrog zalogaja uživaće u tekstu o restoranu "Zlatni bor". 

Interesantna priča iz istorije zlatiborskog turizma i zanimljivi tekstovi iz rubrike "Zlatiborom ovih dana" upotpunjuju i ovo izdanje Elektronskih novina. 

Julski broj elektronskih novina moguće je preuzeti ovde ili u nastavku:

Lista dokumenata

  1. Elektronske novine Turističke organizacije Zlatibor - jul 2021 3.55 MB pdf
Reservation
Objavljen sedmi broj Elektrosnkih novina Turističke organizacije Zlatibor X