• Novosti >
  • Vesti >
  • Objavljen prvi broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Objavljen prvi broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor objavila je prvo izdanje Elektronskih novina. U januarskom izdanju elektronskih novina TO Zlatibor je pripremila tekstove o aktuelnim dešavanjima u turizmu Zlatibora, turističkoj ponudi, velikim projektima.

Elektronski časopis napravljen je u skladu sa savremenim informativnim potrebama, kao pokušaj da se još dalje čuje glas o zlatiborskim sadržajima i dešavanjima. Turistička organizacija Zlatibor već godinama posvećeno radi na promotivno - marketinškim aktivnostima, predstavlja s ponosom kod nas i u svetu (na sajmovima, u medijima, društvenim mrežama) prave vrednosti ''zlatne planine''. To je, pored ostalog, doprinelo rekordnoj posećenosti i ugledu ovog turističkog centra.

Sada se, uz te i druge aktivnosti, javnosti TO Zlatibor obraća i ovim elektronskim novinama. U elektronskom izdanju novina prikazuje se najvažnije, opisuje i beleži zanimljivo, svodi postignuto.

U važnom periodu za turistički Zlatibor utemeljeno je ovo elektronsko izdanje. Svoj rad je u ovom mesecu otpočela ''Gold gondola'', kapitalni projekat zlatiborskog turizma, u koji je opština Čajetina uložila 13 miliona evra. Krenule su vožnje, interesovanje je izuzetno i očekivanja da će gondola doneti ključni iskorak Zlatiboru postaju sve realnija. Nedavno je završena kompletna rekonstrukcija Kraljevog trga i jezera u centru planine, ceo taj prostor dobio je moderan izgled. Tokom proteklih novogodišnjih praznika i raspusta, uprkos nepovoljnim zdravstvenim prilikama, dnevno je na Zlatiboru boravilo i preko 30.000 gostiju. Zimska poseta je na nivou prošlogodišnje, uz zdravstvenu bezbednost svih posetilaca. Time planina potvrđuje svoj visok turistički renome, lidersko mesto i otpornost u izazovima.

Više o svemu tome, bitnim događajima, zlatiborskoj ponudi, uspešnim hotelima i drugim temama pisano je u ovom i narednim brojevima elektronskih novina, koje će izlaziti jednom mesečno. Opredeljenje Turističke organizacije Zlatibor je da u narednom periodu pojača promociju ''zlatne planine'' na internet portalima i društvenim mrežama, u šta se uklapa i ova novina kao pogodan način informisanja javnosti.

Prvo izdanje elektronskih novina Turističke organizacije možete pogledati ovde ili preuzeti u nastavku.


Lista dokumenata

  1. Elektronske novine TO Zlatibor - januar 2021 2.77 MB pdf
Objavljen prvi broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor X