• Novosti >
  • Vesti >
  • Novi broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Novi broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Objavljen je novi broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor.

U ovomesečnom uvodniku uspešan rad Turističko-rekreativnog centra Zlatibor predstavlja Nikola Novaković, direktor TRK-a. 

Tema broj septembarskog izdanja je nedavno održani, jubilarni, deseti po redu Međunarodni festival sportskog filma, koji je na Zlatiboru ugostio svetski poznata imena iz sveta sporta, glume, režije. Festival koji već deceniju uspešno okuplja eminentne sportiste i filmske umetnike posato je prepoznatljiv ne samo u Srbiji, već i van granica naše zemlje, a u novom izdanju Elektronskih novina poznati gosti festivala pričaju o svojim utiscima sa Zlatibora.

Septembarski broj donosi bilans protekle lenje sezone i sumira poslovne rezultate, koji su i ove godine na ponos svim turističkim radnciima Zlatibora.

Stiže interesantna priča o tome kako je LJubiš posato dom najdužeg Zip Line-a u Srbiji, a posebno je zanimljiva priča o nekolicini preduzimljivih Zlatiboraca koji su se odvažili da na Zlatiboru pokrenu posao dostave hrane, namirnica i drugih potrepština. 

U septembarskom izdanju predstavljamo zlatiborski hotel "Mir", koji je nedavno renoviran i obogaćen novim sadržajima, a gastronomske specijalitete koji su užitak za pamćenje predstavlja restoran "Perun".

Rubrika "Iz prošlosti Zlatibora" obogaćena je živopisnom pričom o dočeku kralja Aleksandra Obrenovića davne 1893. godine, a u "Zlatiborom ovih dana" predstavljeni su aktuelni događaji i noviteti u turističkoj ponudi planine. 

Septembarski broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor moguće je preuzeti ovde ili u nastavku:


Lista dokumenata

  1. Elektronske novine Turističke organizacije Zlatibor - septembar 2021 7.88 MB pdf
Reservation
Novi broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor X