• Novosti >
  • Vesti >
  • Novembarski broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Novembarski broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor objavila je novembarsko izdanje svojih Elektronskih novina. Jedanaesto po redu, ovo izdanje donosi pregršt zanimljivih i interesantnih priča iz zlatiborskog turizma.

Zlatibor se može pohvaliti velikim brojem mladih ljudi koji ostaju na planini i razvijaju svoje poslovne ideje unapređujući turističku ponudu celog zlatiborskog kraja. U novembarskom izdanju Elektronskih novina tema broja predstavlja troje mladih Zlatiboraca koji su se svojim trudom, radom i posvećenošću izborili za svoje mesto u različitim sferama zlatiborskog turizma.

U novembarskom broju čitaocima se kroz uvodnik obraća Snežana Đenić, direktorka biblioteke "LJubiša R. Đenić" Čajetina, a predsednik Skupštine opštine Čajetina Arsen Đurić govori o novim ulaganjima u saobraćajnu infrastrukturu i rasterećenju saobraćaja u turističkom centru Zlatibora.

Novi broj donosi nesvakidašnju priču o Petru Lončaru, čoveku koji je paraglajderom leteo u čak 60 država, na svim kontinentima, a sada na Zlatiboru brojnim ljubiteljima u avanturu i adrenalin omogućava da uživaju u ovom nesvakidašnjem doživljaju.

Novembarsko izdanje sumira događaje koji su tokom proteklog perioda obeležili turistička dešavanja na Zlatiboru, u okviru neizostavnih "Zalogaja Zlatibora" predstavlja kafanu "LJubiš", a čitaocima je predstavljen i luksuzan apartmanski kompleks "Vip Casa Club Zlatibor", kao svojevrstan simbol besprekorne usluge "zlatne planine".

Novi broj Elektronskih novina upotpunjen je i pričom iz prošlosti Zlatibora o knjižničaru i knjigoljupcu LJubiši Đeniću, čije ime danas nosi čajetinska biblioteka.

Novembarski broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor moguće je pogledati ovde ili preuzeti u nastavku:


Lista dokumenata

  1. Elektronske novine Turističke organizacije Zlatibor - novembar 2021 3.18 MB pdf
Reservation
Novembarski broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor X