Na Zlatiboru počinje 12. Policijada

Sindikat srpske policije organizuje dvanaestu po redu sportsku manifestaciju pod nazivom Policijada "Zlatibor 2019" koja se održava 7. i 8. juna na Zlatiboru.

Svečano otvaranje manifestacije planirano je za petak, 07. jun u 15.00 časova na sportskim terenima Studentskog odmarališta "Ratko Mitrović" na Zlatiboru. 

Reč je o najmasovnijem sportskom okupljanju u okviru MUP-a, Republike Srbije. Ove godine očekuje se više od 750 učesnika koji će se takmičiti u 12 disciplina, a sastavni deo događaja je i turistički obilazak naše planinske lepotice, Drvengrada u Mokroj Gori i Andrićgrada u Višegradu, koji će biti organizovani u saradnji sa Turističkom organizacijom Zlatibor. 

Policijada u organizaciji Sindikata srpske policije, svake godine okupi i niz uglednih zvanica iz vrha MUP-a i države, što svakako privlači veliku medijsku pažnju. Ove godine, pored gostiju iz Slovenije, koji su već tradicionalni gosti, prisutni će biti i predstavnici Sindikata bugarske i makedonske policije, kao i predstavnici sindikata drugih delatnosti iz Republike Srbije. 

Sportske discipline na Policijadi su: mali fudbal, basket, rukomet, odbojka, pecanje, streljaštvo, tenis, stoni tenis, šah, pikado, povlačenje konopca i trčanje.

Podršku u organizaciji manifestacije dala je Opština Čajetina, Turistička organizacija Zlatibor, Zlatiborac i Zaječarska pivara. 


Reservation
Na Zlatiboru počinje 12. Policijada X