• Novosti >
  • Vesti >
  • Košarkaši ABA 2 turnira posetili Stopića pećinu

Košarkaši ABA 2 turnira posetili Stopića pećinu

 

Zlatiborsku Stopića pećinu, najposećeniji speleološki objekat Srbije (u ovoj godini rekordnih 100.000 turista videlo je njene bigrene kade i druge atrakcije), posetili su i košarkaši klubova iz država regiona koji ovih dana učestvuju na ABA 2 turniru na Zlatiboru.

To je prvi od tri turnira regionalne košarkaške ABA 2 lige, započet 9. novembra, a traje do 18. ovog meseca. Domaćini su KK ‘’Zlatibor’’ i opština Čajetina.Učestvuje 14 ekipa iz bivših jugoslovenskih republika, a utakmice se igraju u dvorani Turističko-rekreativnog centra ‘’Zlatibor’’.

Domaćini turnira u saradnji sa Turističkom organizacijom Zlatibor organizovali su da košarkaši  svoje slobodno vreme iskoriste na najbolji način, a jedan od njih bio je obilazak najposećenije Stopića pećine, na 19. kilometru od centra Zlatibora. Pećinu su danas posetili igrači KK “Lovćen” Cetinje i KK “Borac’’ iz Banjaluke, a narednih dana  i ostali učesnici turnira biće u prilici da se upoznaju sa ovom zlatiborskom atrakcijom.

Podsećamo da je, zbog novonastale epidemiološke situacije, na ovom turniru na snazi mera zabrane prisustva publike na tribinama, tako da se sve utakmice mogu pratiti na Arena sport TV kanalima.

Reservation
Košarkaši ABA 2 turnira posetili Stopića pećinu X