• Novosti >
  • Vesti >
  • Deseti broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Deseti broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor

Turistička organizacija Zlatibor objavila je deseto izdanje elektronskh novina. Oktobarsko izdanje otvara uvodnik Bose Rosić, poznatog i priznatog etnologa, dok nam tema broja donosi četiri zanimljive priče o tgovcima koji su idealno mesto za svoje male biznise pronašli u novim lokalima trgovačke ulice, na zlatiborskoj promenadi.

Još jedna od veoma interesantnh priča oktobarskog broja je priča Zlatiborca Žarka Pantovića, koji je prepešačio svaki pedalj planine i sa čitaocima deli svoja divna iskustva o nesvakidašnjoj lepoti predela, nestvarnim pejzažima, lekovitom bilju, pticama i divljim životinjama naše „zlatne planine“.

U novom izdanju Elektronskih novina čitaoci se mogu upoznati sa uspešnim radom teniskog centra „Springs“ i sa zdravastvenim poliklinikama i ordinacijama u kojima su gostima i meštanima Zlatibora na raspolaganju vrhunski medicinski stručnjaci.

Oktobarski broj predstavlja apart hotel „Adonis“ i apartmanski kompleks „Zlatibor Hills“, kao i restoran „Amphora“, a ljubitelji tradicije mogu pročitati zanimljivu priču o nošnji zlatiborskog kraja.

Oktobarsko izdanje Elektronskih novina Turističke organzacije Zlatibor moguće je preuzeti ovde ili u nastavku:


Lista dokumenata

  1. Elektronske novine Turističke organizacije Zlatibor oktobar 2021 7.17 MB pdf
Reservation
Deseti broj Elektronskih novina Turističke organizacije Zlatibor X