• Novosti >
  • Vesti >
  • Čarobno veče sa DŽenanom na Kraljevom trgu

Čarobno veče sa DŽenanom na Kraljevom trgu

Toplo zlatiborsko veče, 20. avgusta, na Kraljevom trgu dodatno je zagrejao nezaboravan koncert našeg poznatog pevača DŽenana Lončarevića, kome je ovo prvi nastup na letnjoj pozornici najposećenije srpske planine.

Koncert je počeo u 20.30 časova pesmom Cvete beli, a zatim su se nizali dobro poznati hitovi Dao sam ti srce, Pamuk usne, Putnička. DŽenan je za više hiljada posetilaca na Kraljevom trgu pevao duže od dva sata i napravio atmosferu u kojoj niko nije ostao ravnodušan. Pored divnog glasa poznati pevač zlatiborsku publiku osvojio je i pravim umećem na gitari, a publika je na sjajnu energiju odgovarala pevanjem, plesanjem, đuskanjem. Pored autorskih pesama, DŽenan je svoje obožavaoce obradovao i poznatim hitovima drugih izvođača, a u muzici različitih žanrova potpuno jednako uživali su i stariji i mlađi. Iako su uz divne balade mnogi zaplesali, najbolja atmosfera nastala je uz brži ritam. U pravoj žurci pored brojnih domaćih gostiju i meštana Zlatibora uživali su i turisti iz inostranstva koji su bili oduševljeni atmosferom na Kraljevom trgu.

Koncert DŽenana Lončarevića bio je jedan od najboljih koncerata organizovanih na Kraljevom trgu. Da je i sam DŽenan uživao u druženju sa zlatiborskom publikom dokazao je rečima da je ovo bilo jedno čarobno veče koje će se dugo pamtiti.

Reservation
Čarobno veče sa DŽenanom na Kraljevom trgu X