Zlatiborski doručak na JahoriniTuristička organizacija Zlatibor učestvovala je na otvaranju zimske sezone Olimpijskog centra Jahorina, na poziv Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske.

TO Zlatibor je u okviru događaja održala prezentaciju i najavu zimske sezone na veoma interesantan i specifičan način, pripremom „zlatiborskog doručka“.

U nedelju, 17.12.2017. godine u sali hotela „Bistrica“ brojnim novinarima i visokim zvanicama posluženi su tradicionalni gastronomski specijaliteti zlatiborskog kraja. Gosti koji su prisustvovali prezentaciji u okviru „zlatiborskog jutra“ imali su priliku da nauče kako se priprema čuvena komplet lepinja i da probaju najbolje sa Zlatibora, razne vrste pita, kačamak, sir, kajmak, suvomesnate proizvode, kao i da uživaju u degustaciji rakije šljivovice i ukusu „Čigota“ čaja.

Zlatiborsko jutro na Jahorini bilo je organizovano u okviru velike medijske promocije TV emisije „Kuhinjica“, što je ispratilo 22 medijske TV kuće, štampani mediji i portali, a reportaža koja je ovom prilikom napravljena biće prikazana na 34 TV stanice širom Srbije i regiona.

Od ukupnog broja stranih gostiju na Zlatiboru, najveći broj su gosti iz Bosne i Hercegovine i Republike Srpske. Prezentacija Zlatibora na Jahorini je još jedan od pokazatelja dugogodišnje uspešne saradnje TO Zlatibora i Ministarstva turizma Republike Srpske, koja će na obostrano zadovoljstvo biti nastavljena i dalje.

Reservation
Zlatiborski doručak na Jahorini X