• Novosti >
  • Vesti >
  • Zlatibor se predstavio na Šumadija sajmu

Zlatibor se predstavio na Šumadija sajmu

U sali Šumadija sajma u Kragujevcu otvoren 11. Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma koji će trajati do nedelje 24.novembra 2019. godine.Ova manifestacija, koja je 2012.godine nagrađena Turističkim cvetom kao najbolji događaj u funkciji promocije turizma, ove godine je okupila više od 100 izlagača.

Posle Beograda i Novog Sada ovo je najvažniji sajam u zemlji koji je okupio veliki broj medija. Sajam su svečano otvorili direktor „Šumadija sajma” Zoran Nedeljković, direktor Turističke organizacije Kragujevac Bojan Pavlović, kao i direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović koji su iskazali zahvalnost za učešće na sajmu i želju da se uspešna saradnja na polju unapređenja razvoja turizma u Srbiji nastavi i dalje. Kao i prethodnih godina, Turistička organizacija Zlatibor učestvuje na sajmu i gostima iz Šumadije predstavlja se u okviru štanda Regije Zapadna Srbija.

Posetioci štanda Zlatibora imaju priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom planine za predstojeću zimsku sezonu, a posebna zainteresovanost je za ponudu novogodišnjih paketa koju su pripremili hotelijeri.

U tri dana posetioci Sajma mogu da se raspitaju i ocene ponude regionalnih i opštinskih turističkih organizacija a domaćini su se potrudili da Sajam pored poslovne ima i edukativnu stranu, pa su organizovana i brojna predavanja uz mnoštvo promocija i kulturno-umetničkih programa.


Reservation
Zlatibor se predstavio na Šumadija sajmu X