• Novosti >
  • Vesti >
  • Zlatibor predstavio zimsku ponudu na Šumadija sajmu

Zlatibor predstavio zimsku ponudu na Šumadija sajmu

U sali Šumadija sajma u Kragujevcu otvoren 10.Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma koji će trajati do nedelje 25.11.2018. godine.Ova manifestacija, koja je 2012.godine nagrađena Turističkim cvetom kao najbolji događaj u funkciji promocije turizma, ove godine je okupila više od  100 izlagača. Posle Beograda i Novog Sada ovo je najvažniji sajam u zemlji koji je okupio veliki broj medija.

Sajam su svečano otvorili direktor „Šumadija sajma” Zoran Nedeljković i direktorka TO Kragujevac Snežana Milisavljevićkoji su iskazali zahvalnost za učešće na sajmu i želju da se uspešna saradnja na polju unapređenja razvoja turizma u Srbiji nastavi i dalje.

Kao i prethodnih godina, Turistička organizacija Zlatibor uzela je učešće na sajmu i gostima iz Šumadije predstavlja se u okviru štanda Regije Zapadna Srbija.

Posetioci štanda Zlatibora su imali priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom planine za predstojeću zimsku sezonu, kao i sa ponudom koju su turistička organizacija Zlatibora, hotelijeri I turističke agencije na Zlatiboru pripremili za zimsku sezonu.Najavljeni su i svi muzički izvođači koji nastupaju za vreme novogodišnjih praznika.

Tokom predstavljanja poseban akcenat stavljen je na specijalne promotivne paket aranžmane od 3,5,7, i 10 dana sa hit cenama smeštaja koji su dostupni do početka glavne sezone, a što je opet izazvalo posebnu zainteresovanost posetilaca štanda.

U tri dana posetioci Sajma mogu da se raspitaju i ocene ponude regionalnih i opštinskih turističkih organizacija. Ove godine na Sajmu su predstavljeni i različiti modeli suvenira, ručnih radova i naravno tradicionalni prehrambeni proizvodi.

Domaćini su se potrudili da Sajam pored poslovne ima i edukativnu stranu, pa su organizovana i brojna predavanja. Uz mnoštvo promocija, kulturno-umetničkih programa , posetioci sajma su mogli da učestvuju i u kvizu znanja „Koliko poznaješ Srbiju“ i da osvoje vredne nagrade.


Reservation
Zlatibor predstavio zimsku ponudu na Šumadija sajmu X