• Novosti >
  • Vesti >
  • Zapažena prezentacija Zlatibora u Celju

Zapažena prezentacija Zlatibora u Celju

Na kraju veoma uspešne letnje sezone Turistička organizacija Zlatibor nastavlja sa promotivnim aktivnostima, a prva u nizu je prezentacija turistučke ponude "zlatne planine" na Privrednom sajmu u Celju, u Sloveniji.

Privredni sajam "MOS" jedan je od najposećenijih koji se održava u Sloveniji i ove godine traje od 11. do 16. septembra. U okviru turističkog dana koji je organizovan u subotu 15. septembra Zlatibor se predstavio najboljim što može da ponudi. Posetioci sajma medju kojima je bilo predstavnika turoperatora i agencija iz cele Slovenije imali su priliku da se kroz prezentaciju i film o Zlatiboru upoznaju sa potencijalima planine, prirodnim lepotama, atrakcijama, mogućnostima za provođenje aktivnog odmora i 125 godina dugom tradicijom razvoja trurizma Nakon prezentacije prisutni su uživali u koktelu i prepoznatljivim ukusima Zlatibora. U okviru prezentacije organizovana je i nagradna igra, a najsrećniji posetilac osvojio je vikend za dve osobe u apartmanskom naselju “Zlatiborski konaci”.

Zlatibor je destinacija dobro poznata turistima iz Slovenije, što dokazuje činjenica da se poslednjih godina beleži porast broja posetilaca iz ove zemlje. U Turistikoj ponudi Zlatibora Slovenci su posebno zainteresovani za kamp Zlatibor koji već nekoliko godina unazad ostvaruje uspešnu saradnju sa kamping klubovima iz Slovenije odakle dolaze organizovane grupe.

O tome koliko je Zlatibor zanimljiva destinacija Slovencima najbolje se moglo videti po znatiželjnim pogledima kojima su posetioci sajma pratili prezentaciju i po lepim komentarima i utiscima koje nose sa najposećenije srpske planine.

Prezentacija Zlatibora u okviru “MOS” sajma u Celju organizovana je u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma I telekomunikacija Republike Srbije i Nacionalne turističke organizacije.


Reservation
Zapažena prezentacija Zlatibora u Celju X