• Novosti >
  • Vesti >
  • Veliki koncert Marije Šerifović na Kraljevom trgu

Veliki koncert Marije Šerifović na Kraljevom trgu

Jedan od najvećih događaja na Zlatiboru ovoga leta, koncert Marije Šerifović, još uvek jedine pobednice Evrovizije iz naše zemlje i dugogodišnje članice žirija Zvezda Granda, upriličen je večeras, u sredini programa "Zlatiborskog kulturnog  leta" u organizaciji Opštine Čajetina i Turističke organizacije Zlatibor.

Raspevana i uvek vedra Marija u svom stilu, od samog početka koncerta oko 21 čas na Kraljevom trgu zagospodarila je scenom i mnogobrojnu publiku povela u noć za pamćenje.

Koncert je počeo pesmom "Školjka", a zatim su usledili hitovi "Svoja i tvoja", "Čuvam se", "Mrš" i mnogi drugi koje je publika pratila vriscima i aplauzima, dok su velike ovacije okupljenih pobrale legendarne numere "Pukni zoro", "Nesanica" i "Đurđevdan".

Svoju humanost Marija je pokazala u toku koncerta pozivom publici da slanjem poruke 916 na 3030 pomognu u lečenju male Marte Pavlović, a koliki je džek pomaganjem momku iz publike da se pomiri sa devojkom.

Nakon puna dva sata fenomenalnog provoda i interakcije sa publikom, Marija se zahvalila okupljenima na divnoj energiji i za kraj otpevala jedan od najvećih hitova "Nije ljubav to".

Program Kulturnog leta nastavlja se avgustovskim programom, i već sutra, 01. avgusta na istom mestu biće izvedena predstava za najmlađe „Zeka lepotan“.


Reservation
Veliki koncert Marije Šerifović na Kraljevom trgu X