• Novosti >
  • Vesti >
  • Veliki broj fudbalskih ekipa se priprema na Zlatiboru

Veliki broj fudbalskih ekipa se priprema na Zlatiboru

Da na Zlatiboru postoje idealni uslovi za pripreme fudbalskih ekipa dokazuje činjenica da će prvotimci fudbalskog kluba „Partizan“ i ove godine svoje visinske pripreme odraditi upravo na Zlatiboru. Crno-beli su na Zlatibor doputovali u ponedeljak, 13. jula, a tokom boravka na planini  planirano je da odigraju tri pripremne utakmice, od kojih će jedna biti sa ekipom Zlatibora.

Na Zlatibor su na pripreme stigli i fudbaleri Borca iz Banja Luke, a proteklih dana trenirali su i fudbaleri FK „Metalac“, „Proleter“ iz Novog Sada i FK „Rad“.

Na fudbalskim terenima „Švajcarija“ pripremali su se i fudbaleri subotičkog „Spartaka“ i fudbalskog kluba „Inđija“ a polovinom meseca će na terenima „Sportskog centra Čajetina“ trenirati i beogradski „Čukarički“.

Treneri i fudbaleri su veoma zadovoljni uslovima koje imaju na Zlatiboru, a posebno ističu da su tereni na kojima treniraju i igraju priremne utakmice sve bolji iz godine u godinu.

Osim fudbalskih klubova tokom juna meseca pripreme na Zlatiboru sprovela je i ženska seniorska košarkaška reprezentacija, koja tradicionalno svake godine boravi na „zlatnoj“ planini.

Na Zlatiboru postoje izvanredni klimatski uslovi za bazične pripreme, a planina trenutno raspolaže sa sedam fudbalskih terena koji su na raspolaganju fudbalskim ekipama i velikom sportskom halom koja zadovoljava svetske standarde za sportove u dvorani.


Reservation
Veliki broj fudbalskih ekipa se priprema na Zlatiboru X