Off road karavan Zlatibor 2018

U subotu, 19. maja 2018. godine na Zlatiboru će biti održan „Off road karavan“ u organizaciji kluba „Avantura Zlatibor 4x4“. Organizatori pozivaju sve zainteresovane vlasnike džipova, terenskih i prilaznih vozila da se prijave i ističu da je učešće besplatno za sve.

Početak karavana je u 08.00 časova ispred kafea Amaris, iznad pijace na Zlatiboru gde će učesnici biti obavešteni o planu i programu za taj dan.

Karavan će preko Čavlovca i sela Jablanica izaći na par vrhova gde će biti organizovan i doručak na lokalitetu Cigla. Karavan nastavlja do Mokre Gore i preko sela Semegnjevo i vrha Gruda dolazi na Zlatibor, a po povratku biće organizovan i ručak za sve učesnike.

Karavan neće imati takmičarski karakter, već je cilj druženje i uživanje u prelepim zlatiborskim predelima.

Na promotivnoj vožnji iskusnih vozača koji su dobro upoznati sa ovim krajem Zlatibora, održanoj 17. aprila, proverilo se stanje puta, i izvršeno je obeležavanje staze.

DŽipijada se na Zlatiboru organizuje posle nekoliko godina pauze. Očekuje se dolazak starih posetilaca, kao i onih koji se nikada nisu vozili ovom trasom. Iako je ovo pre svega turistička tura, biće i zahtevnih deonica za ljubitelje adrenalinskog sadržaja.

Kontakt: 069/150-60-16 Dragan Jezdimirović

Reservation
Off road karavan Zlatibor 2018 X