• Novosti >
  • Vesti >
  • Kragujevac pobednik međunarodnog "CITY GAMES" kupa

Kragujevac pobednik međunarodnog "CITY GAMES" kupa

Ekipa Kragujevca najuspešniji je tim međunarodnog City games Kupa, održanog na bazenu zlatiborskog „Hotela Olimp“. Ovom priredbom obeleženo je deset godina postojanja City games.

Takmičenje je okupilo tri ekipe iz Srbije (Kragujevac, Loznica, Subotica), uz goste iz Skoplja i Maribora. Kragujevčani su bili najuspešniji u tri od ukupno pet igara (Vino, Leteći vaterpolo, Spasavanje turistkinje, Vošarka, Veslo), a zanimljivo je istaći da su u jednoj igri bili najbolji i pored činjenice da su kažnjeni sa dodatnih pet sekundi.

Uvek volimo da dođemo na Zlatibor, domaćini su divni… Sama pobeda je manje bitna, najvažnije je druženje i to da se niko nije povredio. Moram priznati da nam je bilo hladno pored bazena, na trenutke smo se baš smrzli, ali idemo posle toga u toplo, tako da je sve u redu – kaže kapiten Kragujevčana, Marko Pavlović.

Vreme ni ove godine nije bilo naklonjeno takmičarima. Zbog kiše je početak priredbe pomeren za pola sata, a iako u toku samih igara nije bilo padavina, pored bazena je bilo prilično hladno.

izvor: Zlatiborpress

foto: Zlatibor.tv

Reservation
Kragujevac pobednik međunarodnog "CITY GAMES" kupa X