• Novosti >
  • Vesti >
  • Ivana Peters napravila rok spektakl na Kraljevom trgu

Ivana Peters napravila rok spektakl na Kraljevom trgu

Danas je koncertom Ivane Peters nastavljen program kulturnog leta. Nekadašnja pevačica grupa Negativ i Tap 011 sa svojim bendom napravila je pravi rok spektakl na Kraljevom trgu.

Svoje odlične vokalne sposobnosti Ivana je još jednom reprezentovala zlatiborskoj publici uz svoje najveće hitove iz duge i veoma bogate karijere,ali i pevajući pesme izvođača koje poštuje pre svih Ejmi Vajnhaus.

Iako je u publici bilo najviše onih koji su bili tek rođeni kada je ova pevačica stvarala svoje najpoznatije pesme, upravo su oni bili najenergičniji i  zajedno sa Ivanom pevali hitove “Ti me ne voliš”, “Da nema tebe”,”Ne znam šta se dešava”, "Svet tuge", “Pozovi broj 95” a posebno oduševljenje izazavao je hit Grupe Tap 011 “Zbog tebe”.

Veoma mlad bend sa kojim Ivana nastupa u sastavu Dario Janošević-bubnjevi,Jovan Matić-bas gitara, Dragan Čalina-klavijatura i Marta Petrović-viola i prateći vokal doneo  je na Kraljev trg snažnu pozitivnu energiju pa je publika tražila i bis. Bend se vratio na scenu i završio koncert numerom “Ti me ne voliš”.

Ivana je već nastupala na Kraljevom trgu pre dve godine, a uzajamna ljubav između ove pevačice i zlatiborske publike traje još od tada. Istakla je da se uvek rado vraća na Zlatibor i da čim se približi „zlatnoj planini” raspoloženje joj se popravi. Istakla je na prvom mestu ljude koji su prema njenim rečima uglavnom lepo raspoloženi pa voli da nastupa ovde.

Program Zlatiborskog kulturnog leta nastavlja se u sredu koncertom Danice Krstić od 20 časova.

Reservation
Ivana Peters napravila rok spektakl na Kraljevom trgu X