• Novosti >
  • Vesti >
  • Grand Hotel Tornik na Zlatiboru primio prve goste

Grand Hotel Tornik na Zlatiboru primio prve goste

Najveći hotel na Zlatiboru - Grand Hotel Tornik prve goste primio je 1. juna, a svečano otvaranje najavljeno je za oktobar mesec. Hotel „Grand Tornik“, koji posluje pod okriljem grupacije „A hoteli“, ima 129 smeštajnih jedinica i kapacitet od 400 gostiju, a spada u kategoriju sa pet zvezdica, i prvi je hotel ove kategorije koji se otvara na Zlatiboru.

Prvi gosti - grupa od oko 200 ljudi u hotelu boravi tri dana i ima priliku da uživa u svim sadržajima ovog grandioznog objekta, uključujući restorane, lobi i wine barove, kongresne dvorane na površini od oko 400 m², kao i izuzetno atraktivan wellness centar, koji se prostire na neverovatnih 2.250 m² i sadrži dva velika bazena, relax sobu, tursku, finsku i bio saunu, sedam soba za masažu, tepidarijume, vesele tuševe...

Prema rečima menadžmenta hotela, na rezervacionim sistemima već vlada veliko interesovanje za ovim hotelom. Otvaranje hotela sa pet zvezdica, koji će svojom uslugom moći da zadovolji i najsofisticiranije potrebe gostiju, Zlatibor stavlja na svetsku turističku mapu i visoko pozicionira na listi najposećenijih turističkih destinacija regiona i Evrope.

Foto: GZS, Turistički svet

Reservation
Grand Hotel Tornik na Zlatiboru primio prve goste X