• Novosti >
  • Vesti >
  • Finiš zlatiborskog „Kulturnog leta“ sa Nikolom Nikolićem

Finiš zlatiborskog „Kulturnog leta“ sa Nikolom Nikolićem

Posle sjajanog koncerta DŽenana Lončarevića pre samo par večeri u okviru programa i samog finiša zlatiborskog „Kulturnog leta“ na red je došao i koncert Nikole Nikolića.

Popularni DŽoni, koji je svoju solo karijeru i slavu počeo da gradi kroz projekat „Pinkovih Zvezda“, ovaj nimalo lak zadatak, ali i veliku čast, kako je i sam DŽoni rekao koji je već par puta nastupao na Zlatiboru i Kraljevom trgu, da okupljenoj publici priredi još jedno veče i koncert za pamćenje ipak je lako rešio. Kao neko ko je pa skoro Zlatiborac i Ercov DŽoni je brzo osetio puls okupljene publike na Kraljevom trgu i sa svojim bendom ubrzo dvadesetidrugo avgustovsko veče  oplemenio dosta energičnom atmosferom.

Nizale su se najpoznatije DŽonijeve pesme: „Misterija“, „Hajde reci mi“, „Uspomene“ – koja je i ekranizovana snimanjem spota na najlepšim predelima zlatne planine, prošarane velikom hitovima kolega različitih žanrova poput "LJubav preko žice", "Pusti ritam", "Hajde da ludujemo", "Sve još miriše na nju" ,"Milimetar", tako da je koncert polako postajao jedna dosta zanimljiva žurka i miks u DŽonijevom stilu. Pored velikog talenta i odličnog glasa, DŽoni je kao pravi frontmen demonstrirao i svoje umeće na gitari što je publika pratila vriscima, pevanjem u glas i aplauzima.    

Nakon svega prikazanog i priređenog u okviru ovog „Zlatiborskog kulturnog leta'', i večerašnjeg koncerta koji bi se mogao sumirati kao dva sata dobrog muzičkog programa  Turistička organizacija Zlatibor se zahvaljuje svim posetiocima na prisustvu dešavanjima i saradnicima na pomoći i podršci, uz obećanje da će i u budućnosti biti još dosta lepih trenutaka na najposećenijoj srpskoj planini u skladu sa sloganom i parolom: „Zlatibor – izbor za sve“.



Reservation
Finiš zlatiborskog „Kulturnog leta“ sa Nikolom Nikolićem X