• Novosti >
  • Vesti >
  • Andreanine „Cipele“ oduševile posetioce Zlatibora

Andreanine „Cipele“ oduševile posetioce Zlatibora

Posle veoma dobrog i posećenog nastupa Ivane Peters u okviru “Zlatiborskog kulturnog leta” održan je još jedan koncert . Na Kraljevom trgu nastupila je Andreana Čekić pop-folk pevačica koja je široj javnosti postala poznata nakon takmičenja u muzičkom šou „Zvezde Granda“ , gde je završila na šestom mestu.

Čim je izašla na pozornicu pozdravila je prisutne i krenula sa najvećim hitovima koji godinama prate njenu uspešnu karijeru. Prvo je krenula sa novitetima poput „Blago suzama“ , „Do mene je“ da bi nakon samo pola sata zatalasala atmosferu sa njenim hitovima “Kraljica u zlatu”, “Neraspoložena”,”Zauvek ti pripadam” “Tuđa majica”. Publika nijedne sekunde nije stala i sve vreme je pratila Andreanin ritam.

Pevala je gotovo dva sata, praćena aplauzima. Publika je najbučnija bila uz pesmu “Cipele” koja je postala veliki hit i neizbežna numera na mnogim proslavama i koncertima drugih pevača.

Bio je to još jedan uspešan koncert na zlatiborskom Kraljevom trgu tokom avgusta. Već za dva dana gosti “Zlatne planine” mogu uživati na Kraljevom trgu uz Festival narodne muzike sa početkom u 20.00 časova , a od petka se na Zlatiboru održava Međunarodni festival folklora “Licidersko srce”.



Reservation
Andreanine „Cipele“ oduševile posetioce Zlatibora X